Prosinečki u četvrtak otkriva karte za Italiju i Lihtenštajn

Zakazana konferencija za medije

Prosinečki u četvrtak otkriva karte za Italiju i Lihtenštajn

Fudbalsku reprezentaciju BiH predstojećeg mjeseca očekuju posljednji mečevi u kvalifikacijama za Euro 2020.

Naš nacionalni tim porazom od Grčke (2:1) izgubio je sve šanse da se kroz kvalifikacije plasira na Euro 2020., pa tako utakmice protiv Italije i Lihtenštajna koje se igraju 15. i 18. novembra, neće imati nikakav rezultatski značaj.

Pitanje je da li će selektor Robert Prosinečki predstojeće duele iskoristiti za provjeru novih imena ili za uigravanje za baraž, a koji igrači će naći na spisku bit će poznato u četvrtak za kada je zakazana konferencija za medije.

Konferencija će se, po običaju, održati u 12:00 sati u prostorijama N/FSBiH.

Zmajevi se u kvalifikacijskoj grupi J nalaze tek na četvrtom mjestu s 10 osvojenih bodova. Vodeća je Italija s 24, dok je na drugom mjestu Finska s 15.

Top Komentari

pipun
Robi stare ti ne otkrivaj nista mogao bi nas Lihtenstajn iznenadit pravo.
9 0
Bulle
Nemora znacit ako smo izgubili sanse da ne pratimo, naravno da cemo pratit kakav si ti navijac kad odustajes tako lako
2 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi