13

Komentari (13)

Panjevi7
Mi Bošnjaci ako nebudemo prestali ulaziti u rasprave o tome KO SI ŠTA SI,mi će mo početi sumnjati u sami sebe! Onaj ko te mrzi sa njim nema polemike i tačka!!!!!!!!
Hari
Dok ne shvate i srbi,i hrvati da smo jedan te isti narod i da nam je isti bog i da smo svi jednaki,bolje nam biti nece,a politicarima je u interesu da bude rasulo.Glavna uloga crkve od njenog nastanka je bila da kroz poreze i krstaske ratove namaknu sto vise.Kada je nestalo novca,sta cemo onda,idemo zapaliti bibliju i napisati novu kako nama odgovara.Kuran je nastavak biblije i zato smo svi jednaki.Svaki dan neko predje na islam.Zato ljudi svi smo isti dok to ne shvatimonece nam bit bolje.
Panjevi7
Mi Bošnjaci ako nebudemo prestali ulaziti u rasprave o tome KO SI ŠTA SI,mi će mo početi sumnjati u sami sebe! Onaj ko te mrzi sa njim nema polemike i tačka!!!!!!!!
SamiAm1234
M je velikim slovom kod Muslimani
Dobojlija
Jebem vam nacionalnost I koga briga ko je koje vjere ,svi smo rodjeni u Bosni ,svidjalo se nekima to ili ne,hajmo je napraviti bolju za zivot a politicare ko jebe ,oni nisu nimalo vazni.Kome se ne svidja ova divna zemlja neka otidje aBosnu neka ne dira
Elmedin66
Gospodo,ko ne razumije,neka nauci,nacija i vjeroispovjest su dva razlicita pojma,.Isto vazi i za Turkovica da nauci,da u BiH ne zive Hrvati,vec Bosanski katolici,Bosanski pravoslavci,Bosanski muslimani.Hrvati su u Hrvatskoj,Srbi u Srbiji.Jedno je nacija,drugo vjeroispovjest.
hdhdui
ti si idiot zakonom ne postoji nacionalnost bosanac i hercegovac nego je ustavom odredjeno da u bih zive hrvati srbi i bosnjaci
Mele
"Prosinečkog nije briga za naše seljačke fore - ko je Srbin, ko musliman, a ko Hrvat"Zar se nacionalnost pise malim slovom, ??? Ili si ovo namjerno uradio ???
AmerACM
Nacionalnost je Bosnjak, i almir je majmum,sve mu #ebem
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.