Izbacili Barcelonu iz Lige prvaka, a on je to proslavio s bocom vina koju je platio čak 1.200 KM

Nije štedio

Izbacili Barcelonu iz Lige prvaka, a on je to proslavio s bocom vina koju je platio čak 1.200 KM

Endin Čaušević

Inter je prije dva dana na svom terenu pobijedio Viktoriju iz Plzena sa 4:0 čime je osigrao plasman u nokaut faze Lige prvaka što im je malo ko predviđao s obzirom da su u grupi još bili Bayern i Barcelona, ali na kraju je italijanski klub uspio da pošalje Katalonce u Evropsku ligu, a igrači su to znali da proslave.

Mnogi su vidjeli već Bayern i Barcelonu u narednoj fazi ovog takmičenja i očekivalo se da će Inter biti taj koji će na proljeće igrati u Evropskoj ligi, ali su izabranici Simonea Inzaghija sve oduševili svojim igrama i na kraju su uspjeli da osiguraju drugu poziciju u grupi.

Tako će Barcelona drugu godinu zaredom da ide u Evropsku ligu što je sigurno veliki neuspjeh za katalonski klub. Inter je u dvomeču protiv Barcelone uzeo četiri boda što je prelomilo tu borbu, a sve su riješili u srijedu navečer pobjedom protiv Viktorije.

Na Meazzi je tu noć briljirao naš reprezentativac Edin Džeko koji je uspio zabiti dva gola i na kraju je zasluženo proglašen za igrača utakmice.

Nakon meča igrači Intera su znali kako da proslave veliki rezultat i činjenicu da će na proljeće igrati u osmini finala Lige prvaka.

Međutim, u centru pažnje pored svih našao se veznjak ovog tima Nicolo Barella koji je odlučio da se pošteno počasti nakon pobjede protiv Plzena. On je otišao na večeru u jedan restoran u Milanu i nije štedio.

Oglasi

Barella je objavio nekoliko storyja, a italijanskoj javnosti za oko je zapala fotografija boce vina koju je veznjak Intera pio tu noć na slavljeničkoj večeri.

On je naručio bocu crnog vina Joseph Drouhin Griottes-Chambertin Grand Cru iz 2019. godine, a italijanski mediji su odmah odlučili da provjere koja je cijena ove boce u restoranima i iznenadili su se kada su vidjeli koliko je Barella dao novca.

Opis nije dostupan.

Naime, cijena jedne boce ovog vina iz 2019. godine košta čak 1.200 KM što je itekakva poslastica, ali Barella je imao odličan razlog tu noć za slavlje i odlučio je da neće da štedi.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Također, Corriere dello Sport navodi da nije jasno da li su se Barella i njegovo društvo zaustavili na jednoj boci ovog vina. Bilo kako bilo sigurno mu neće navijači zamjeriti što se odlučio malo opustiti nakon odličnog podviga Intera u grupnoj fazi Lige prvaka.

Inter do kraja grupne faze očekuje još jedna utakmica kada će gostovati u Minhenu kod Bayerna, ali ovaj meč i nije baš od nekog rezultatskog značaja jer se na tabeli ništa ne može promijeniti.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mostarac94
Kakve veze ima barca sa ovom vijesti? Covjek slavi prolaz svog tima lol
3 1
axel42
Joj kretena majko mila!! Šta hejtaš ovdje kao neko dijete od 14 godina??
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi