Prošlog vikenda ismijavao Griezmanna, a danas mu se sve osvetilo i to duplo više!

Sergio Ramos tragičar Real Madrida

Prošlog vikenda ismijavao Griezmanna, a danas mu se sve osvetilo i to duplo više!

E. Čaušević

Girona je danas po prvi put u svojoj historiji pobijedila Real Madrid na Santiago Bernabeu sa 2:1 u okviru 24. kola španske La Lige.

Sigurno da niko nije mogao ni sanjati da će Girona danas doći do tri boda u Madridu pogotovo jer kraljevski klub igra u odličnoj formi proteklih sedmica. Međutim, iako su imali vodstvo od 1:0 golo Casemira na kraju su gosti preokrenuli u drugom dijelu i pobijedili sa 2:1.

Najveći tragičar Reala danas je sigurno bio kapiten Sergio Ramos koji je u finišu meča morao ranije pod tuš jer je dobio crveni karton. Naime, kod rezultata 1:0 Ramos je napravio veliku glupost i skrivio penal jer je rukom odbranio udarac igrača Girone.

Nakon toga Stuani je poravnao na 1:1, a preokret je svojim golom donio Portu. No, Ramos je u centru pažnje bio i u 90. minuti. Pokušao je škaricama udariti loptu, ali je umjesto toga zakačio igrača Girone, te mu je sudija dao drugi žuti, odnosno crveni karton.

Ovaj potez je posebno obradovao navijače Atletico Madrida koji su poručili Ramosu da mu se sve osvetilo zbog ponašanja prošlog vikenda u madridskom derbiju. Tada je Ramos zabio gol i proslavom je ismijavao Antoinea Griezmanna.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Sergio Ramos proslavom gola ismijavao Griezmanna

Međutim, sve to mu se vratilo duplo gore danas jer je on najveći krivac za poraz kraljevskog kluba. Sada je Real opet treći i ima devet bodova manje od lidera Barce, a dva manje od drugoplasiranog Atletico Madrida.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mele
Vise sezona je bio bek, kako moze biti najbolji stoper, nije i nikad to nece biti.
1 0
ArminA
On je legenda i kralj pa vi pricajte sta hocete! Najbolji stoper svih vremena !!!
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi