Prostorije bh. kluba iz kantonalne lige izgledaju kao na najljepšim evropskim stadionima
Uradili su veliki posao

U Domaljevcu nisu mirovali tokom zimske pauze

Prostorije bh. kluba iz kantonalne lige izgledaju kao na najljepšim evropskim stadionima

S. Mlaćo

U HNK Mladost Domaljevac, članu Prve kantonalne lige, odnosno četvrtog ranga u našoj zemlji, nisu mirovali ni tokom zimske pauze.

Nogometaši i stručni štab su jučer počeli sa radom, a u to vrijeme uprava kluba je uspješno obavila još jedan projekat, uruđenje unutrašnjosti stadiona koji je bio uništen prokišnjavanjem.

"I dok su naši igrači bili na odmoru, uprava kluba je vrijedno radila, te skoro privela uspješnom kraju još jedan projekat, a to je uređenje unutrašnjosti stadiona koja je bila uništena prokišnjavanjem.
Tako smo u ovoj pauzi obnovili glavnu-domaćinsku svlačionicu, dječju svlačionicu, gostujuću svlačionicu, ured za sastanke i delegata, te svlačionicu za sudije", istakli su iz ovog ambicioznog sportskog kolektiva.

Prostorije stadiona Jelas zaista izgledaju prelijepo, te svi navijači, te članovi kluba mogu biti ponosni na urađeni posao.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Sjever:

Treba istaći da će ovaj tim odigrati uskoro prijateljski meč sa zeničkim Čelikom.

Top Komentari

Shojich07
Svaka čast
8 0
BiHScout
Al malo pretjerivate „kao na najljepsim evropskim stadionima“ haha lijepo je al nista posebno za „najljepse stadione“
4 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi