Protivnicima nestaje ideja: Je li ovo jedini način da 'otarase' Memiševića?

Kramer namjerno udario bh. stopera

Protivnicima nestaje ideja: Je li ovo jedini način da 'otarase' Memiševića?

Samir Memišević, koji se našao na popisu Prosinečkog za predstojeće utakmice, podijelio je na društvenim mrežama video na kojem se vidi kako je tokom utakmice s Utrechtom završio krvav.

Reprezentativac Bosne i Hercegovine je, po običaju, pružio veoma dobru partiju za holandski tim, čemu u prilog ide i činjenica da je njegov Groningen mrežu sačuvao netaknutom.

No, vrlo lako se moglo dogoditi da Memišević već na startu utakmice izađe iz igre. U 12. minuti Utrechtov napadač Michiel Kramer ga je u šesnaestercu namjernuo udario pokašvši ga se osloboditi, a naš defanzivac završio je na podu, i to krvavih usta.

Srećom po Groningen, Memišević se stisnuo zube i odigrao meč do kraja, iako je bio nezadovoljan što glavni arbitar Krameru nije pokazao ni žuti karton.

Memiševića već sutra čeka novi izazov, ovoga puta protiv Den Haaga.

Potražite više informacija na temu Eredivisie:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi