Provedel je junak večeri, ali jednom čovjeku je srušio snove - Priložio je i dokaz!

Eh, ti kladioničari

Provedel je junak večeri, ali jednom čovjeku je srušio snove - Priložio je i dokaz!

Eldar Ganibegović

Golman Lazija, Ivan Provedel, junak je večeri u Ligi prvaka pošto je svom timu spasio bod golom u 95. minuti, ali jednom se čovjeku pošteno "zamjerio", jer mu je oborio tiket na kladionici.

U okviru 1. kola grupne faze Lige prvaka večeras su se u Rimu sastali Lazio i Atletico Madrid, a rezultat je na kraju glasio 1:1.

Jorgandžije su vodile tokom većeg dijela utakmice sve go samog kraja, a onda je u petoj minuti sudijske nadoknade pogodak za izjednačenje postigao Ivan Provedel, golman Lazija.

Nije uobičajeno da golmani već u prvom kolu kreću naprijed, on je to učinio i isplatilo se. Jedan centaršut je u maniru rasnih napadača glavom pospremio u gol gostiju iz Španije.

Postao je Provedel na taj način tek drugi golman koji je u Ligi prvaka postigao gol iz igre, no jednom čovjeku je srušio snove.

Oglasi

Na Twitteru je jedan korisnik okačio snimak zaslona kladioničarskog tiketa, na kojem se vidi kako je "pao" samo par Lazio i Atletico Madrid.

Naime, sve ostale parove na tiketu je pogodio i čekao je još manje od jednog i po gola na meču u Rimu, što se nije desilo jer je Provedel postigao drugi.

"Otišao sam da se kladim i zamalo osvojio 300. Hvala Provedel", napisao je u opisu objave.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Nije rijedak slučaj da sportisti vide ovakve objave i "poguraju" kladioničare, a vidjet ćemo da li će tako možda biti i u ovom slučaju. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi