Provokacija Grobara: "Srpsko mjesto gdje braća biju plave dečkiće"
Screenshot: Arena Sport

Transparent o Vukovaru

Provokacija Grobara: "Srpsko mjesto gdje braća biju plave dečkiće"

Navijački sukob Bad Blue Boysa i Grobara dobio je danas svoj nastavak.

Podsjetimo, u četvrtak oko 19 sati u Vukovaru je izbila tuča između navijača Dinama i Partizana u kojoj je nekoliko njih završilo u bolnici, a na tome na kraju nije ostalo.

Priča je dobila svoj nastavak na stadionu, tačnije na utakmici Super lige Srbije između Vojvodine i Partizana, na kojoj su Grobari istaknuli provokativan transparent o Vukovaru na kojem je pisalo:

"Srpsko uvijek bilo i uvijek će biti mjesto gdje braća tuku plave dečkiće", pisalo je.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Duel između Vojvodine i Partizana je inače završen rezultatom 1:0 u korist Novosađana.

Top Komentari

Benjamingst
Cudan narod su, kod njiha je sve tkz srpsko a nista nije nase ili necije... toliko su ograniceni da misle neki da je Montana u USA Srpska drzava radi imena grada Belgrade u Montani tako misle ovdje Srbi... hehehe
8 0
miki30
Umrijeću al neću shvatiti ovaj smrad od naroda
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi