Dvojica igrača Partizana primilia jezive prijetnje, degutantno ih je pročitati

Nakon pobjede u derbiju

Dvojica igrača Partizana primilia jezive prijetnje, degutantno ih je pročitati

A. Čaušević

Rivalstvo Partizana i Crvene zvezde je među najžešćim na svijetu i svaka pobjeda u derbiju predstavlja više od samog trijumfa. 

Partizan i Crvena zvezda su u srijedu igrali polufinale Kupa Srbija. Pobjedu u Humskoj minimalnim rezultatom su odnijeli "crno-bijeli".

Poslije velike pobjede pojedini igrači Partizana dobili su jezive prijetnje putem društvene mreže Instagram. Sadržaj poruka je degutantno i pročitati.

Glavne mete među igračima "crno-bijelih" bili su defanzivac Bojan Ostojić te kapiten i golman Vladimir Stojković.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Partizan je već poduzeo odrežene mjere te počinioce prijavio nadležnim institucijama, međutim i ova sitaucija pokazuje da je rivalstvo beogradskih klubova odavno prešlo granicu sportskog.

Top Komentari

Premier
Srpska posla
3 0
Mowzilla
Četnička posla
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi