Provokacija za Redse: Vrsaljko objavio video na Instagramu i odmah ga izbrisao, no već je bilo kasno

Slave pobjedu protiv Liverpoola

Provokacija za Redse: Vrsaljko objavio video na Instagramu i odmah ga izbrisao, no već je bilo kasno

E. Čaušević

Fudbaleri Atletico Madrida sinoć su pred svojim navijačima pobijedili Liverpool sa 1:0 u prvom meču osmine finala Lige prvaka.

Ekipa Diega Simeonea na svoj prepoznatljiv način uspjela je zaustaviti Redse, a meč je riješen na samom početku kada je Saul postigao jedini gol na utakmici.

Od prve minute igrao je i hrvatski reprezentativa Šime Vrsaljsko koji se nedavno nakon skoro godinu dana pauze vratio na teren. Vrsaljko se izborio za mjesto u timu i pružio je veoma dobru partiju.

No, nakon meča on se našao u centru pažnje zbog objave na Instagramu. On je objavio video jutros iz teretane kako igrači Atletica slave sinoćnju pobjedu, ali očito nakon što mu je neko skrenuo pažnju iz kluba da to nije baš primjereno odlučio je izbrisati video.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Međutim, neko je to već uspio da "ukrade", a video je sada hit na društvenim mrežama, te je posebno izazvao bijes navijača Liverpoola koji vjeruju da će ovaj video samo dodatno motivisati Redse u revanšu.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

IvoAndric44
Team koji igra bus taktiku
1 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije