Sudiji iz Zenice utakmica između Slobode i Gornjeg Rahića, Sučić na centru u Kaknju

Delegiranje 10. kola Prve lige FBiH

Sudiji iz Zenice utakmica između Slobode i Gornjeg Rahića, Sučić na centru u Kaknju

Esmer Oštraković

U naredna dva dana pred nama su utakmice 10. kola Prve lige Federacije Bosne i Hercegovine.

Iz saveza su danas objavili i koje sudije će na kojim utakmicama dijeliti pravdu u okviru 10. kola Prve lige FBiH.

Utakmica koja sasvim sigurno privlači najviše pažnje jeste ona na Tušnju. Sloboda dočekuje Gornji Rahić, a ovu utakmicu sudit će Aldin Sofić iz Zenice.

Njegovi asistenti su Edis Trklja iz Sarajeva, te Marko Blažević iz Mostara. Četvrti sudija je Mario Pejić iz Gruda.

Derbi donjeg dijela tabele u Kaknju igraju Rudar i Bratstvo, a ovaj susret sudit će sudija iz Travnika, Kristijan Sučić.

Njemu će asistirati Samir Mehmedović iz Sanskog Mosta, te Andrija Dolić iz Rame. Četvrti sudija je Drago Tabak iz Tomislavgrada.

Oglasi

Utakmicu Budućnosti i Mladosti sudit će Ilija Orkić iz Matića, a asistirat će mu Filip Jarić i Mihret Zlatić, obojica iz Brčkog. Četvrti sudija je Igor Popović iz Busovače.

Gradina će na svom terenu igrati sa Radnikom, a na centru će biti Ajdin Baručija iz Zenice. Također i asistenti su iz Zenice, a to su Sanel Alihodžić i Mirza Fetić. Četvrti sudija je Salen Silić iz Cazina.

Gradačac će biti domaćin susreta između Zvijezde i Stupčanice, a glavni sudija biti će Emir Spahalić iz Mostara.

Asistenti su Salen Grljević iz Mostara, te Adnan Ibrahimović iz Brčkog. Četvrti sudija je Goran Kolobara iz Mostara.

BFK Simm Bau na svom terenu igra protiv Čelika, a glavni arbitar je iz Gabele. Njegovo ime je Denis Limov. ASistirat će mu Anis Kalajdžić iz Mostara, te Enis Đulović iz Tuzle. Četvrti sudija je Benjamin Berbić iz Banovića.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

TOŠK će u Tešnju igrati sa Tomislavom, a ovu utakmicu sudi Ermin Hadžović. Pomoćici su Mirza Tičić iz Sarajeva, te Matej Bevanda iz Čitluka. Četvrti sudija je Semir Sarajkić iz Sarajeva.

Jedinstvo će u Bihaću ugostiti Goražde, a utakmicu će suditi Edin Osmanović iz Kalesije. Asistenti su Amrudin Zaimović iz Novog Travnika, te Demir Mešić iz Doboj Istoka. Četvrti sudija je Suad Nurić iz Gračanice.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi