4

Komentari (4)

Fourteenwords
Je li ikad pregledate tekst prije nego ga objavite?
Brazuka
Meni je ovdje sve bas jasno. Sta im nije tacno
RASanticeva
Iz lige po defaltu ispadaju 2 tima znači Slaven i još netko - ako ispadne Olimpik iz PLBiH u ligu iz nižih razina idu 3 kluba jer će morati ispasti 3 tima, a ako ispadne i Mladost DK onda bi morala ispasti 4 tima. Oni ovdje tvrde da ako ne ispadne nitko iz Federacije, da ispada samo Slaven šta nije tačno jer ispadaju 2 tima bez obzira na događaje u razini iznad tj. PLBiH
RASanticeva
Sezona 2012/2013 - ispali Gradina i GOŠK iz PLBiH, iz Federalne su ispala 4 tima (znači 2 po defaltu i 2 radi klubova iz Federacije koji su ispali iz PLBiH)
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti