Prva liga FBiH: Samo još Salihović vjeruje u čudo!

Fajić ostao na 19 pogodaka

Prva liga FBiH: Samo još Salihović vjeruje u čudo!

S. Mlaćo

Iako zvuči pomalo nevjerovatno, Nusmir Fajić nije zabio u ovom kolu. Iskusni napadač nije imao svoj dan, tačnije Velež je u Goraždu upisao prvi poraz ove sezone.

Rođeni nisu briljirali, je Fajić ostao na brojci od 19 postignutih pogodaka, ali zato je svoj posao uspješno obavio Mirnes Salihović.

Iskusni napadač Slavena bio je jedini strijelac u pobjedi svog tima nad Bratstvom i sada na svom kontu ima 11 postignutih pogodaka.

Na trećem mjestu je Brandao de Souza sa deset, dok Ognjen Jaćimović iz Zvijezde ima devet. Osam je postigao Dženan Haračić iz Metalleghea.

Po sedam su postigli Dino Dizdarević (NK TOŠK), Adnan Osmanović (FK Olimpik), Marko Prgić (HNK Orašje) i Bajro Spahić (FK Rudar Kakanj)

Lista strijelaca Prve lige FBiH:

19 - Nusmir Fajić (FK Velež)

11 - Mirnes Salihović (NK Slaven)

10 - Brandao de Souza (FK Velež)

9 - Ognjen Jaćimović (NK Zvijezda)

8 - Dženan Haračić (NK Metalleghe BSI)

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

7 - Dino Dizdarević (NK TOŠK), Adnan Osmanović (FK Olimpik), Marko Prgić (HNK Orašje), Bajro Spahić (FK Rudar Kakanj)

6 - Fahrudin Kovač (FK Rudar Kakanj)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi