6

Komentari (6)

Ss.ba
Novinaru. A Olovo je inace Hercegovacko Neretvanski kanton? Pa i ta Stupcanica je u Zenicko Dobojskom kantonu. Jos na naslov isturi svoju glupost.
Salt_boy075
Majkemi puno mi tolerisemo ovee pojedine ljakse iz Tk po nasem gradu,pustimo ih da se skoluju,hodaju po gradu niko ih ne dira,samo nas bezveze tjeraju da ih sutamo po srednjim skolama,samo zbog ovih stvari kad dodjemo negdje van Tuzle!!
kurjak
@Salt_boy075 Treba vratiti vremena kad su seljačići morali kupiti ciglu u gradu i ponijeti kući.
kurjak
I dalje stojim da na Šićkim treba rampu staviti kao nekad,dođi prodaja sir i kajmak i marš u pič ku materinu seljačku
kurjak
Gradina je danas održala čas za udžbenike kako se seljački igra,odugovlači i simulira.Sudija umjesto 17 utakmicu produžio samo sedam minuta.
Delegat
Aaaa jbt je li ovo moguce igralo bi se 300 min dok Sloboda ne izjednaci
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti