Veliko iznenađenje u Prvoj ligi RS, čini se da već imamo novog člana Wwin lige
Radnik suvereno gazi ka tituli prvaka FOTO: Vanja R/ FK Radnik Bijeljina

Na terenima Prve lige RS dosta uzbuđenja

Veliko iznenađenje u Prvoj ligi RS, čini se da već imamo novog člana Wwin lige

S. Mlaćo

U Prvoj ligi Republike Srpske smo sve bliže timu koji će naredne sezone igrati Wwin ligu BiH.

Radi se o Radniku iz Bijeljine koji je savladao u ovom kolu Borac iz Kozarske Dubice sa 1:0, a drugoplasirani Laktaši su poraženi kod fenjeraša Omarske.

Junak Radnika bio je Dejan Živković koji je pogodio u 42. minuti, a Omarska je golovima Nikole Kopanje i Dragana Domuzina savladala Laktaše 2:1. Za goste je strijelac bio Milan Šikanjić.

Rudar Prijedor je razočarao svoje navijače remijem sa Slobodom Nova Banka (1:1). Paulo Joel de Silva je donio vodstvo Rudaru, a konačnih 1:1 postavio je Nenad Milan.

Romanija i Slavila su remizirali (0:0), dok je Ljubić pogotkom Aleksandra Žižaka u trećoj minuti sudijske nadoknade bio bolji od Kozare iz Gradiške (1:0).

Isti rezultat vidjeli smo u duelu Famos Ilidže i BSK-a, a jedini pogodak djelo je Ognjena Stjepanovića.

Oglasi

Sutjeksa je pogotkom Vide Ivanovića savladala Leotar 1:0, a najefikasniji meč u ovom kolu sa čak šest pogodaka odigrali su Željezničar Sport Team i Drina Zvornik. Bilo je 4:2.

Strijelci za domaće bili su Stefan Kerezović, Milan Jević, Marko Blanuša i Miloš Bajić, a za goste Radomir Krstin i Danijel Čulum.

Velež je u Nevesinju dočekao Alfa Modriča, te smo vidjeli podjelu bodova (1:1). Gosti su poveli pogotkom Dragana Jolovića, dok je Sergej Prodanović pogodio za 1:1.

Kada je lista strijelaca u pitanju, na liderskoj poziciji je Miloš Perović sa 15 pogodaka, dok je Milan Šikanjić iz laktaša postigao 12.

Na 11 je Uglješa Stevanović iz FK Radnik.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Radnik iz Bijeljine suvereno gazi ka tituli prvaka i sada ima 52 osvojena boda. Laktaši imaju 42, Rudar iz prijedora 40, a Željezničar Sport Team 36.

Na dnu su Omarska i Alfa Modriča sa po 16 bodova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi