Prva liga Srbije: Zabio gol, bježao od protivnika i izazvao opštu tuču

"Ludnica" u Gornjem Milanovcu

Prva liga Srbije: Zabio gol, bježao od protivnika i izazvao opštu tuču

Za vikend je u okviru Prve lige Srbije odigran meču u Gornjem Milanovcu između Metalca i OFK Bačka.

Metalac je slavio sa 2:0, a utakmicu je obilježio incident u samom finiša prvog dijela.

Jedan fudbaler Bačke je ostao ležao na terenu i činilo se da su igrači obje ekipe čekali da se igra prekine. Golman Metalca je ispucao loptu ka polovinu gostiju, ali je Nikola Grbić odlučio istu primiti, istrčati kontru dok su igrači Bačke stajali na terenu i zabiti gol.

Njegov potez, koji nikako nije bio u duhu fair-playja, izazvao je gnjev gostujućih fudbalera koji su krenuli u potjeru za njim. Oni koji su ga uspjeli uhvatiti nisu bili nimalo nježni, a na kraju je došlo do opšte tuče među igračima dvije ekipe.

Sijevali su udarci, prekid je trajao 15 minuta, a sudija je na kraju podijelio četiri crvena kartona.

Kod Bačke su isključena dvojica fudbalera, a kod domaćih fudbaler i pomoćni trener. Tako se do kraja igralo deset na devet. U takvim uslovima je Metalac u finišu susreta zabio još jedna gol i slavio pobjedu.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Dešavanja iz Gornjeg Milanovca možete pogledati u video prilogu ispod:

Top Komentari

Alfred
Ciganija
3 1
Rus
Ovi ko pitari. Kakav fer play
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi