Rahimić će dati šansu svim igračima

Prva provjera: Velež sutra protiv GOŠK-a

12

Komentari (12)

zenicaaa
navikli kamenjaši kupovat tekme,pa i prijateljske kupuju
Waha
Kaze nam građanin i ode bukve u sumi obarati. Preotite i posadite usjeve na Bilino Polje, imacete neku korist, jer ste sa fudbalom nikakvi.
zenicaaa
vi nemate šta ni posadit u tom kamenjaru
Waha
Smogljasi jedni ubijte se ispast ce te iz lige. Opet ce te u drugu ligu gdje ste i bili vecinom u bivsoj Jugi. Nizerazredni tim.
rodjak
ne znam sto su se ovi Zenicani naklatili na nas jos smo mi u "drugoj" ligi oni u prvoj,ne znam cemu tolika frustracija aaa zenicani,sta ce biti kad budemo mi prva a vi mozda druga(mada ne bih volio da ispanete pored ovih sela i granicnih prelaza) :) .Ma kakav Gosk,sutra ubacujemo sve ove nove igrace da vidimo ima li u njima kuveta,bitno je da se niko ne povrijedi i da odigraju dobro u sto ne sumnjam
franjo25z
Divi kuduza samo usi ostale
zenicaaa
Naprijed gošk
velez mo
NAPRIJED HANSA ROSTOK B,SESTA LIGA.HAJMO RODENI TO SUTRA DOBITI.MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA
zenicaaa
Gošk je klasa iznad veleža,lagano će rješit pitanje pobjednika
Waha
Vidim kako su rijesili. Bujrum i Celiku pa nek rijese.
zenicaaa
đesi vaha pičkin dušmaninu
Waha
Ev me u Rostocku, brukaju vas njemci kako ste losi, ja se crvenim zbog vas, tacno mi neugodno. Ni najgorim dusmanima ne bi pozelio ovakvo brukanje.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.