29

Komentari (29)

anes1921
E moj Amare jesi ljudima nabio komplekse... Ali dobro i ja iz navijačkog ugla ne volim Husrefa, jer se zna kad je on na klupi to je pola titule na startu. Trebate vas obojica za ovu ligu...
BoskoDomorocki
ma sve kupujemo. i vas cemo kupiti i ugasiti!
Pingvin1999
ljudi ja vas ne kontam.proslu sezonu ste se smijali i pisali na svaku objavu ovog portala nesto -15,-20 nebitno spominjao se Zeljo ili ne u toj objavi.danas pisete sve protiv Amara,kao Zeljo namjesta utakmice.kako sebi dajete za pravo takvo nesto?zasto ne pogledate to s razumne strane ne navijacki.proslu sezonu sarajevo bilo bolje uzeli sve.Ove godine Zeljo konkurentan i po vama odma namjesta ,kupuje utakmice.Cemu to vodi?
VELEZ
Pa koji klub se okrene toliko za godinu dana? Budi ti realan malo i nemoj bit navijac Zelje i vidit ces da amar je vratio se i nastavio gdje je i stao i to je kupljenje utakmic
milivoje
PETari sa Husrefom npr.
Pingvin1999
drug zeljo se samo poslozio i uigrao naravno pojacanja su tu koja igraju veliku ulogu.godina dana nije malo i normalno je da se nakon toliko vremena ekipa drugacije prezentuje.a koliko se sjecam i proslu godinu su zavrsili medju 4 ekipe nisu se borili za opstanak.tebe boli ponisten gol.dajem ti pravo al isto i mene boli ne dosudjen penal u zadnjoj minuti.gledajuci realno bio je i gol a bogami i penal.samo za info veliki sam zeljovac al Velez mi je simpatican i drag.definitivno ispred svakog drugog premijerligasa
Rus
Amar je bio tu I dobar dio prosle sezone. A objasni kako je Zeljo na silu izbacen iz evrope ako Amar sve kupuje. A ta pitarska prica je samo izgovor, ni 5-2 nije ih pokolebalo da pisu gluposti a vi pitarski uvlakaci izvucite malo glavu iz pitarske Guzice.
MirzaBarucic
Neshvatljivo kolika mrznja prema Zelji od bordo kompleksasa :))) Niti jedan komentar Manijaka o Sarajevu, ali zato Torpedasi ubise mrznjom :))) Tuga brate.
Icardi
Ovo je bio prvi cin u reziji Sivca i Mujica Drugi cin Bjelica i Paradzik
south
Hahhahaha gledaj petara kompleksasa sto se javljaju jbo vas vjetnamac kmeci te ckapi al ove godine je Zeljo prvi
majk5
Čim se ti nerviraš i psuješ, znači da te diraju i pogađaju riječi pitara. Strašno si nepismen, vjerovatno i krezav, u imenu ti je jug, tako da se strašno uklapaš u krezave navijače ŽeljezničMara kojih je pun jug. A da će te osvojiti, hoćete ali za 47 bajrama.
VelaHavle
Hahahahaha jao napacenog amawovog portalcica
MirzaBarucic
@VelaHavle: Pa sta radis onda ovdje?
Ende
A svaka utakmica sudijska lakrdija u korist zeljezničara .. mogli biste malo o tome pisati, čisto da svi znaju šta se radi, a ne samo onih 2-3 hiljade koji prate ovu privatizovanu ligu.
MirzaBarucic
Pa kad kupujemo utakmice, kako onda ispustismo titulu dvije sezone u redu? Ono, nigdje logike :) Valjda bi bili sampioni?
VelaHavle
Ne kupujete vi, nego Amaw Osim... sin presudjenog namjestaca utakmica u bivsoj Jugoslaviji
MirzaBarucic
@VelaHavle: Mrznja izbija iz tebe :) Poselami punca, Allaha ti. I ne glumite moralne vertikale, majke vam.
milivoje
Pa sto nekupi proslu polusezonu i sto nekupi licencu?!
ambrozini
amar odlican trener; dobio degenk u saudijskoj arabiji, zaćeran iz japana, ovdje moze biti prvak samo zato sto moze kupovati. kako vas nije sramota. imate isto bodova kao sarajevo, a samo uz vase utakmice se vezuju sudijske kradje i lakrdije koje su vise nego ocite i to svaki posteni navijac zelje zna i ne podrzava. jedino ste derbi dobili posteno svaka cast. ostalo bruka i sramota
MirzaBarucic
Samo da pozdravim svakodnevne Pitare :) Ocekujem vase trolanje, hejtanje, mrznju, pljuvanje i tako dalje :)
nedoni46
treba ovo malo saveza uvesti i prvaka prvog ciklusa, jedino tad su prvi, prije par sezona jesenji prvaci dobiše neki peharčić i onda im zrinjski uze titulu.
milivoje
Tad smo se bavili građevinom,onim sto vi nemate,niti će te ikad imati,a od ove sezone se bavimo fudbolom,sto ste osjetili na svojoj kozi ,daj ?
MirzaBarucic
@milivoje: Nemoj tako milivoje, igrali su sa "B" timom protiv nas :)
ljoze01
a vi uzeli titulu tako sto je punac iskesirao lovu... jel te stid
MirzaBarucic
U sampionskoj sezoni FK Sarajeva, u 11 domacih utakmica, na Kosevu je bilo 71.700 gledalaca. Na Grbavici, i pored lose sezone, u 11 domacih utakmica, gledanost preko 80.000. Sta reci :)
nedoni46
milivoje, nastavite se baviti građevinom, svakako niste za nešto više, strah me djeci pustiti kad igra željo na grbavici koliki su debili na zapadu i kakav riječnik imaju, mislim da si i ti tu. baručiću nađi samo gdje sam se ja žalio na b tim, čak sam i poslije utakmice čestitao, bili bolji ****ga, a šestog aprila ni jednu čestitku od vas nisam vidio. bili bolji dobili ima idući, vi ste samo spašavali čast poslije 0-3 i -20 prošle godine, vidjet ćemo dokle ćete izgurat ove sezone. ljože brate moj sjećaš li se prije par sezona kad je nakon svake željine tekme sudac bio suspendovan, kojim li čudom sve bile greške na štetu protivnika?
MirzaBarucic
@nedoni46: Ja sam ovdje jedan od prvih, a Allah dz.s. mi je Svjedok, cestitao Sarajevu na tituli i kupu ovim istim rijecima: "Cestitam konama na zasluzenoj tituli i kupu. Bili ste bolji. Kad vec ne moze moj Zeljo, neka osvojih Sarajevo. Bolje i vi, nego ustase iz kamenjara". Toliko.
MirzaBarucic
@nedoni46: To je bilo prosle sezone na pocetku, koliko se ja sjecam. I opet na kraju nista. Pa kad kupujemo utakmice, valjda bi bili sampioni te sezone?
nedoni46
ja nikad za ovu sezonu nisam rekao da kupujete, greške su se dešavale i za vas i protiv vas a konkretnog primjera nema
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.