Prvi čovjek Juventusa putuje u Baku, razlog je valjda svima jasan

Prvi čovjek Juventusa putuje u Baku, razlog je valjda svima jasan

Edmir Škorić

Predsjednik Juventusa Andrea Agnelli putuje u Baku na finale Evropske lige između Chelseaja i Arsenala.

Prvi čovjek Stare dame, kako piše Tuttomercatoweb, ondje želi da završi dogovor sa Maurizijem Sarrijem, menadžerom Chelseaja.

Agnelli želi "izbliza" da razgovara sa Sarrijem prije nego torinski klub nekadašnjeg trenera Napolija predstavi kao svog novog trenera.

Naravno, po povratku iz Bakua bi Agnelli trebao da riješi sve dileme, a uz to će Juventus raditi na dogovoru s Chelseajem oko eventualne odštete ili raskida saradnje između Sarrija i londonske ekipe.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Sarri je od početka u kombinacijama za nasljednika Massimiliana Allegrija, ali nije bio prva opcija, no kada je već bilo nemoguće dovesti Guardiolu, Ancelottija ili Pochettina, sve snage su se usmjerile na dovođenje Sarrija.

On je u prvoj sezoni u Chelseaju izborio Ligu prvaka i ima priliku da se bori za trofej u Evropskoj ligi.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti