Prvi čovjek La Lige: Sanjam veliki derbi tog dana!
Foto - EPA

Tebas želi povratak 11. juna

Prvi čovjek La Lige: Sanjam veliki derbi tog dana!

M. Šljivak

Prvi čovjek španske La Lige Javier Tebas večeras je najavio kako će nastavak sezone u prvenstvu ove zemlje vjerovatno krenuti 11. juna.

Španci su donijeli odluku o povratku fudbala i sporta od 8. juna, a to je bio znak da će se fudbalsko prvenstvo nastaviti.

Tebas je istakao da sanja datum 11. juni, ali nije želio ništa potvrditi jer želi sačekati s velikim odlukama.

"Postoji mogućnost da se vratimo utakmicom u četvrtak 11. juna. Voljeli bismo da to bude derbi Andaluzije Sevilla - Betis", rekao je Tebas i nastavio je:

"Taj meč bi bio poseban. Igrao bi se od 10 sati navečer i u njemu bismo odali počast svim preminulim", saopštio je Tebas.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Nakon Tebasovog nastupa La Liga je poslala obavijest klubovima da od sutra mogu trenirati u velikim grupama od 14 fudbalera.

To je svakako izvanredna vijest. Ekipe će se moći dobro spremiti za nastavak sezone i svi jedva čekaju povratak La Lige.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi