Prvi čovjek La Lige žestoko isprozivao Ronalda: Messi je ikona La Lige

Odlazak Portugalca se skoro nije ni osjetio

Prvi čovjek La Lige žestoko isprozivao Ronalda: Messi je ikona La Lige

E. Čaušević

Predsjednik La Lige, Javier Tebas, digao je dosta prašine izjavom o Cristianu Ronaldu koji je prije dvije godine iz Real Madrida prešao u Juventus.

Ronaldo i Lionel Messi su sigurno bili najveće zvijezde La Lige, ali je prije dvije godine Portugalac odlučio karijeru nastaviti u Juventusu. No, Tebas tvrdi da to uopšte nije ugrozilo popularnost La Lige.

"Sigurno da navijačima Reala smeta što je on otišao jer je privlačio dosta pažnje i ljudi na stadione. Ipak, njegov odlazak se skoro nikako nije ni osjetio na nivou La Lige. Messi je druga priča jer je on najbolji igrač u historiji i uvijek je igrao u La Ligi", rekao je Tebas i dodao.

"Da Messi ode sigurno je da bi mnogima bilo žao i to bi se osjetilo što se tiče popularnosti La Lige. Messi je ikona španskog fudbala i nadam se da će ovdje završiti svoju karijeru".

Potražite više informacija na temu La Liga:

Madridski AS piše da će Ronaldo sigurno odgovoriti na ovakve prozivke Tebasa s kojim je prije nekoliko godina također imao verbalni okršaj.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Adnanos
Nisu to prozivke. To je njenica i ako je meni Ronaldo drazi od cinjenica se ne bjezi.
8 1
Penderinos
Kakav Messi gledaj malog Fatija sta radi, za par godina prva violina Barce a Messi pada u zaborav
1 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi