Željina djeca vodila Konyaspor do velike pobjede

Dva gola Bajića, jedan Hadžiahmetovića

Željina djeca vodila Konyaspor do velike pobjede

Konyaspor je danas u 11. kolu turske Super lige kao gost savladao Gaziantepspor rezultatom 3:0 a sve pogotke na utakmici postigli su bh. fudbaleri.

Igrao se 15. minut kada je Riad Bajić na čudan način doveo svoj tim u vodstvo od 1:0. Douglas je ubacio, a Bajić leđima prevario domaćeg golmana i donio slavlje gostujućim navijačima.


Rezultat se nije mijenjao do 60. minute kada je Bajić postigao svoj drugi gol na utakmici, a asistirao mu je Milošević.

Odmah nakon toga, Bajić je izašao iz igre a zamijenio ga je Hadžiahmetović, kojem je bilo potrebno 16 minuta da postigne svoj prvijenac u dresu Konyaspora za konačnih 3:0.

Potražite više informacija na temu Super Lig:


Konyaspor se nakon ovog kola nalazi na šestom mjestu sa 16 bodova, dok je Gaziantepspor na desetom mjestu s 11 bodova. 

Riad Bajić je sa ova dva gola došao do brojke od šest pogodaka i sada je vodeći strijelac turske Super lige. Društvo mu prave Tosun i Traore s kojim je poravnat na vrhu.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi