Prvi topnik Druge lige Zapad stanuje u Vitezu

Sjajne partije Haskića

Prvi topnik Druge lige Zapad stanuje u Vitezu

S. Mlaćo

Podgrmeč je i dalje lider na tabeli Druge lige Zapad, no daleko do toga da su prvi pratioci predali. Očekuje nas mnogo uzbuđenja, kao i u borbi za prvog golgetera lige.

Devet pogodak u isto toliko kola postigao je mladi ofanzivac FK Vitez Ammar Haskić.

Haskić se čak devet puta upisao u listu strijelaca i jasno je da se radi o veoma kvalitetnom nogometašu koju je sezonu otvorio načinom na koji je to samo mogao poželjeti.

Na broju šest je Jasmin Imširović (FK Rudar Han Bila), a po jedan manje su postigli Filip Pleić (NK Busovača), Muhamed Arnaut (NK Busovača), Vahidin Avdić (NK Podgrmeč), Adem Behrem (NK Brekovica 78), Benjamin Čataković (FK Krajina), Elmin Prošić (FK Krajina) i Sadin Seferović (NK Podgrmeč).

Po čeiri su postigli Ganija (Kiseljak), Grizić (NK Novi Travnik), Hodžić (FK Rudar), Ibrišimović (NK Brekovica 78), Medžedović (NK Podgrmeč), Nanić (NK Vitez Bužim), Petak (FK Rudar Han Bila), T. Smajić (FK Radnik) i Tutkur (FK Radnik).

Lista strijelaca Druge lige Zapad:

9 - Ammar Haskić (FK Vitez)

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Zapad:

6 - Jasmin Imširović (FK Rudar)

5 - Filip Pleić (NK Busovača), Muhamed Arnaut (NK Busovača), Vahidin Avdić (NK Podgrmeč), Adem Behrem (NK Brekovica 78), Benjamin Čataković (FK Krajina), Elmin Prošić (FK Krajina), Sadin Seferović (NK Podgrmeč).

Top Komentari

travnjak
FK Vitez ce bit šamipon
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi