Liverpool, PSG i Barca stoje u redu, a sada su saznali koliko moraju platiti za Insignea
(Foto: EPA) Izuzmu li se posudbe, Lorenzo Insigne je svoju čitavu karijeru proveo u Napoliju i njegov potencijalni odlazak bi sigurno bio težak udarac za navijače ovog kluba.

Da li će Italijan napustiti Napoli?

Liverpool, PSG i Barca stoje u redu, a sada su saznali koliko moraju platiti za Insignea

Od kada je Maurizio Sarri napustio klupu Napolija špekuliše se i o potencijalnom odlasku Lorenza Insignea, iako igra omalenog italijana ne trpi ni pod novim trenerom, Carlom Ancelottijem.

Šta više, 27-godišnji Insigne igra sjajno na startu sezone u dresu svog Napolija, ali pojavljuju se špekulacije da i on sam intenzivno razmišlja o svojoj budućnosti.

Podsjetimo, glasine govore da bi ga u svojim redovima voljeli vidjeti Liverpool i Barcelona, dok se ime Lorenza Insignea dovodi u vezu i sa PSG-om u slučaju Neymarovog odlaska.

Ako je vjerovati špekulacijama italijanskih i britanskim medija, trenutno je najrealnija potencijalna destinacija za Lorenza Insignea Liverpool, s obzirom da je Jurgen Klopp već dugo vremena veliki ljubitelj italijanskog virtuoza, te ga vidi kao odlično pojačanja za Redse, pogotovo ako klub sa Anfielda bude prisiljen u budućnosti prodati neku od svojih navjećih zvijezda (Firmino, Mane, Salah).

Potražite više informacija na temu Serie A:

Kako prenosi Gazetta dello Sport, Napoli je spreman razmotriti sve ponude i pregovarati sa zainteresovanima za Lorenza Insignea, ukoliko su potencijalni "kupci" spremni iz kase izvaditi najmanje 89 miliona eura.

Podsjetimo, Napoli je u proteklim godinama znao prodati svoje najveće zvijezde za ozbiljne sume novca, pa su tako San Paolo napuštali Gonzalo Higuain, Edinson Cavani, Ezaquiel Lavezzi i Jorginho.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Lona
Italijani tradicionalno imaju odličan njuh za talente. Jednog prodaju za basnoslovnu cifru, dovedu drugog za 1-10% cijene prvog, i tako u krug.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi