Prvoligaš nije ni krenuo sa pripremama, sprema li se najgore?

Navijači razočarani, niko se ne oglašava

Prvoligaš nije ni krenuo sa pripremama, sprema li se najgore?

Samir Mlaćo
Nevjerovatna situacija nastavlja se u NK Jedinstvo Bihać.

Bišćani nisu ni startali sa priprema, a špekuliše se da do toga i neće doći, što bi zaista bilo tužno za ovaj klub, ali i bh. nogomet.

Nadležni iz kluba se ne žele oglasiti, ako se uopšte zna ko je 'glavni'.

Nedavno je održana Skupština kluba, za predsjednika je izabran Midhad Balić, no isti je samo dan kasnije podnio ostavku i 'digao sidro'.

Nije se Balić želio 'uvlačiti' u probleme, pa je klub ostao bez rukovodstva.

Veliki broj igrača napustio je klub, ostali su u potrazi za angažmanom te se nadaju da će ubrzo pronaći nove angažmane.

Za sada ne se oglašava ni trener Jasmin Džidić koji ima važeći ugovor sa klubom.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Prvenstvo u Prvoj ligi FBiH nastavlja se 05.03., a Jedinstvo će ukoliko nastaviti sa radom u goste nekadašnjem premijerligašu, danas klubu koji vodi opstanak u bh. 'cvajti' FK Mladost Doboj Kakanj.

Ukoliko se to ne desi, Bišćani će biti siguran putnik za niži rang, što bi sigurno obradovalo klubove iz donjeg dijela tabele.

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Prazina
Zna se dobro zašto. Svi bošnjački klubovi su potonuli onda kad je jedan klub (neću da mu pominjem ime, shvatit ćete) odjednom počeo da se diže, pa ga se spašavalo u prvoj federalnoj, pa ga se guralo da osvoji, pa ušao u premijer ligu, pa uguran u Evropu, pa se non stop prelijeva hrpa para tamo, pa se vide malverzacije ali džaba njima novac ide i dalje a ostali pate. I to sve samo da bi se nešto kao dokazalo i da bi se bilo konkurentno jednom velikom klubu. Poslije nemojte da vam nisam rekao. Kad to shvatite, prodisat će mnogi vaši klubovi. Pogotovo mi žao Jedinstva, jer su naivni i niko neće da im pomogne, a sami nemaju kapaciteta
2 2
BikKojiSjedi
Nekad mi se čini da je cijela Krajina zadnja rupa na sviralu. Bihać pretvorili u kasabu i on je nekako najvise propao. Ostavljeni ljudi da se sami bore, kao da su šugavi, jbt.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi