PSG: Dybala nas ne zanima

Francuzi ne trebaju napadača

PSG: Dybala nas ne zanima

Edmir Škorić

Iz francuskog bogatog kluba poručili su kako nisu zainteresovni za Juventusovog Argentinca Paula Dybalu.

Dyabala se povezuje s bogatim klubovima, a navodno su PSG i Manchester United spremni da ga kupe, mada na Parku Prinčeva ne žele da potvrde kako ih zanima ovaj sjajni ofanzivac.

Iz PSG-a su Dybalinom agentu poručili kako je on sjajan igrač, ali kako nisu spremni da ga potpišu, te da na toj poziciji već imaju vrhunske igrače.

"Ako nas bude zanimao Dybala, pozvat ćemo Juventus, ali sada trenutno nije u našim planovima", poručili su iz PSG-a, koji naprijed imaju Neymara, Cavanija i Mbappea.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Dvadsetčetverogodišnji Dyabalaje ukupno ove sezone odigrao 28 mečeva za Juventus, te je postigao 17 golova uz četiri asistencije, od čega je 14 golova postigao u Seriji A.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti