Anarhija u PSG-u, ne zna se ni ko pije ni plaća: Fizički sukob zvijezda usred utakmice Lige prvaka!

Debakl protiv Svraka

Anarhija u PSG-u, ne zna se ni ko pije ni plaća: Fizički sukob zvijezda usred utakmice Lige prvaka!

Admin Čaušević
Teme:

Težak poraz doživio je PSG na St James's Parku u drugom kolu Lige prvaka pošto je domaći Newcastle United slavio sa 4:1, a taj susret je pokazao kakva zapravo nedisciplina vlada u francuskom prvaku.

Kada stvari idu loše na terenu onda obično sve negativne stvari izađu na vidjelo što je bio i slučaj sa PSG-om tokom gostovanja u Engleskoj.

Naime, u drugom poluvremenu utakmice došlo je do kratkog fizičkog sukoba između dvojice igrača Parižana i to zbo manjka discipline.

Prije jednog prekida Marquinhos je prvo verbalno napao Vitinhu, a zatim je došlo i do kontakta zbog neposluha portugalskog veznjaka.

Kapiten je govorio veznjaku gdje da se postavi kod jednog prekida, ali je to Vitinha odbio poslušati.

Oglasi

Na kraju je Marqhuinhos sve morao riješiti silom, a čak je i rukom udario Portugalca kada ga je poslao na njegovu poziciju.

Težak poraz protiv Newcastle Uniteda je jasan pokazatelj da je pred Luisom Enriqueom još mnogo posla da PSG učini dostojnim timom osvajanja Lige prvaka.

I Španac je imao žestok intervju sa novinarima jer je isprovociran pitanjem da li je teško trenirati PSG na šta je stigao odgovor:

"A šta vi mislite? Kakvo je to pitanje?", kazao je Enrique te nastavio:

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Postoje teške utakmice koje prođete kao trener. Mislim da je naš pristup vio veoma dobar i da rezultat nije realan, ali čestitam Newcastle Unitedu".

PSG bez obzira na poraz i dalje dobro stoji jer je na drugom mjestu u grupi smrti sa 3 boda iz dva kola. Vodeći Newcastle United, dok Milan i Borussija Dortmund imaju po 2, odnosno 1 bod.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi