Šok za navijače: Barcelona će otkupiti ugovor Boatenga

Oglasili se iz Sassuola

Šok za navijače: Barcelona će otkupiti ugovor Boatenga

E. Čaušević

Kevin-Prince Boateng od jučer više nije fudbaler Barcelone nakon što mu je istekla šestomjesečna posudba.

Boateng je u Barcelonu došao u januaru iz Sassuola na posudbu do kraja sezone uz mogućnost da katalonski tim otkupi njegov ugovor. No, Boateng je odigrao tek nekoliko utakmica i bilo je svima jasno da od ostanka nema ništa.

Međutim, jučer su se u španskim medijima pojavile nevjerovatne vijesti da su čelnici Barcelone odlučili kupiti Boatenga za osam miliona eura od Sassuola.

Nakon svega oglasio se i direktor italijanskog tima Giovanni Carnevali koji je poručio da je teško očekivati da će Boatenga ponovo vidjeti u Sassuolu i da će on gotovo sigurno ostati u Barceloni.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Mislim da ga u našem klubu nećemo više vidjeti. Ostat će u La Ligi jer Barcelona želi otkupiti njegov ugovor ili u krajnjem slučaju će potpisati za neki drugi tim iz Španije. Barcelona se raspitivala za njega oko cijene i vjerujem da će ga kupiti u narednim danima", rekao je Carnevali.

Naravno, ova vijest je šokirala navijače Barcelone jer niko nije mogao ni sanjati da čelnici kluba uopšte razmišljaju o kupovini Boatenga nakon što se njegov dolazak na posudbu pokazao kao veliki promašaj.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

MirzaBarucic
1. april je davno prosao ljudi, o cemu vi brabonjate? Blaugrana dovodi Grizmana i Nejmara, koji ce im kuFer Boateng? Lik se vuce po terenu k'o samohotka.
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi