"PSG je najbolja ekipa na svijetu, ali uz malo sreće smo mogli do podviga"
Vaha smatra da je njegov tim bio isuviše sramežljiv i da je uz malo odlučnosti mogao napraviti nešto više u Parizu

Trener Nantesa Vahid Halilhodžić

"PSG je najbolja ekipa na svijetu, ali uz malo sreće smo mogli do podviga"

Edmir Škorić

Nantes bh. stručnjaka Vahida Halilhodžića je sinoć u Parizu poražen od PSG-a s 1:0.

Dosta se PSG mučio s Vahinim Kanarincima, da bi tek u 68. minuti Kylian Mbappe pogodio za nova tri boda domaće ekipe, koja sada ima čak 13 bodova više od drugoplasiranog Lillea, dok je Nantes 14. sa 20 bodova, ali djeluje veoma dobro pod palicom bh. trenera.

"Igrači su pokazali dobar pristup, bili su dobri i djelovali smo organizovano, ali PSG je trenutno najbolja ekipa na svijetu. Nažalost, nismo uspjeli da materijaliziramo ono malo šansi što smo imali", rekao je Halilhodžić nakon meča, pa je dodao:

"Da biste dobili PSG, morate da imate i malo sreće, ali i da budete precizni pred golom. Šteta, mogli smo napraviti veliki podvig koji bi nam puno dao na samopouzdanju pred buduće mečeve. Bili smo i malo sramežljivi, trebali smo da budemo strožiji, odlučniji, zlobniji...".

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

U Ligi 1 je sada pauza, a prvenstvo se nastavlja 8. januara, kada će Nantes ugostiti Montpellier koji se nalazi na četvrtom mjestu i koji se bori za Ligu prvaka s Lilleom, Lyonom, St. Etienneom i Marseilleom.

Top Komentari

Peđa
Hocemo Vahu umesto Žutog iz Čačka.
4 9
rimke
najbolja ekipa na svijetu po cemu ? hahha joj vahe sto se lacka, neces voditi psg ne brini
9 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi