PSG kaznio nestašnog Verrattija
Informaciju da je Verratti zaustavljen zbog vožnje u alkoholiziranom stanju objavili su brojni francuski mediji (Foto: EPA)

Noćni život ne prolazi u PSG-u...

PSG kaznio nestašnog Verrattija

Italijanski nogometaš Marco Verratti kažnjen je od strane Paris Saint-Germaina.

Verratti je prije nekoliko dana priveden zbog vožnje u alkoholiziranom stanju. Alkotestom mu je izmjereno 0.49 promila u krvi, a kako zakon u Francuskoj dopušta 'samo' 0,2, morao je prenoćiti u policiji.

Svjestan da je narušio, kako svoj tako i ugled kluba, Verratti se izvinio treneru Thomasu Tuchelu i saigraču zbog svog ponašanja, no i unatoč tome kazna ga neće zaobići, što je potvrdio i Paris Saint-Germain.

"Verratti će biti lišen dijela mjesečnog etičkog bonusa", navodi se u saopštenju francuskog tima.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Nestašnom Verrattiju također prijeti i oduzimanje vozačke dozvole.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi