Kolašinac samo na trenutak okrenuo glavu, a Sergio Ramos je to brutalno kaznio

PSG se vratio u meč

Kolašinac samo na trenutak okrenuo glavu, a Sergio Ramos je to brutalno kaznio

E. Čaušević

Marseille i PSG igraju trenutno meč osmine finala Kupa Francuske, a u prvom poluvremenu vidjeli smo zaista mnogo uzbuđenja na Veledromeu. 

Marseille je zaista odigrali odlično u prvom poluvremenu, a sjajan je bio i bh. reprezentativac koji je pravio dosta problema PSG-u u napadu i imao je jednu odličnu šansu sredinom prvog poluvremena.

Domaći su taj pritisak uspjeli da iskoriste u 31. minuti kada su došli do penala, a gol za 1:0 postigao je Alexis Sanchez.

PSG nije mogao nikako da nađe rješenje za igru Marseillea koji je u prvom dijelu zaista dominirao, ali kada su svi očekivali kraj prvog dijela Parižani su poravnali na 1:1.

Iz prve prave prilike PSG je došao do gola i pokazao koliko je opasan tim, te da koristi i najmanje greške da dođe do gola.

PSG je poravnao u drugoj minuti nadoknade kada je Neymar centrirao iz kornera, a sjajno je u kaznenom prostoru skočio Sergio Ramos i pogodio glavom za 1:1.

Oglasi

Ramosa je čuvao upravo Kolašinac, ali samo na trenutak je okrenuo glavu prije centaršuta Neymara i Špancu je to bilo dovoljno da pomogne.

Iskusni Ramos je poznat kao "ubica" što se tiče prekida, a nažalost Kolašinac je to večeras dobro shvatio.

Šteta zaista za Kolašinca što nije uspio zaustaviti Ramosa jer je do tog trenutka naš reprezentativac odigrao zaista odličnu utakmicu.

Kolašinac igra u sjajnoj formi od dolaska u Marseille i pokazalo se da je transfer u francuski klub za njega bio pravi potez.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi