Strah i trepet za protivnike: Kako bi naredne sezone mogao izgledati sastav PSG-a?

Pochettino pravi mašineriju

Strah i trepet za protivnike: Kako bi naredne sezone mogao izgledati sastav PSG-a?

E. Čaušević

Mauricio Pochettino prije nekoliko dana preuzeo je klupu PSG-a, a već se špekuliše da će na ljeto napraviti velike promjene u prvom sastavu.

Jučer su se pojavile informacije da će Parižani na ljeto besplatno pokušati dovesti Lionela Messija i Sergija Ramosa kojima ističu ugovoru u Barceloni, odnosno Real Madridu.

PSG im nudi platu koju drugi klubovi ne mogu, te nije isključeno da Messi i Ramos zaigraju u istom klubu. Također, s PSG-om se povezuje i Dele Alli kojeg je Jose Mourinho otpisao u Tottenhamu, a njegov bivši trener želi da ga dovede na Park Prinčeva.

Naravno, na društvenim mrežama već se pojavila fotografija kako bi naredne sezone mogao izgledati PSG, a ukoliko se špekulacije ostvare onda će to biti zaista nevjerovatan tim.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Slika može sadržavati: ljudi se bave sportom, tekst "HOW PSG COULD LINE-UP IN THE SUMMER PARIS NEYMAR MBAPPE MESSI DELE GUEYE BAKKER VERRATTI RAMOS MARQUINHOS DAGBA LLORIS"

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti