PSG predstavio nove Air Jordan dresove, a navijači u ekstazi zbog jednog detalja

Spremaju se za novu sezonu

PSG predstavio nove Air Jordan dresove, a navijači u ekstazi zbog jednog detalja

E. Čaušević

PSG ove sezone nema baš sezonu za pamćenje jer nisu uspjeli da ostvare svoj prvi cilj, a to je osvajanje Lige prvaka.

Parižani su prošle godine igrali u finalu ovog takmičenja gdje su poraženi od Bayerna, dok su se ove godine oprostili od Lige prvaka u polufinalu kada ih je izbacio Manchester City.

Ni u domaćem prvenstvu PSG-u ne ide kako su planirali i čini se da će ostati bez titule prvaka Francuske jer je ispred njih Lille.

No, na Parku Prinčeva se uveliko spremaju za novu sezonu i jučer su predstavili nove dresove u kojima će Parižani odigrati većinu svojih utakmica.

Radi se o dresovima prve garniture koji su planirani za domaće utakmice. Nike je ponovo oduševio sve jer će i ove sezone igrači PSG-a nositi brand Air Jordan.

Saradnja Air Jordana i PSG-a počela je prije nekoliko godina, a sada će ovaj logo Nikeovog brenda biti i na prvoj garnituri dresova.

Oglasi

Image

Dizajn je oduševio navijače PSG-a jer nije tradicionalni s crvenom i plavom bojom, te su dresovi skoro u potpunosti u plavoj boji što je velika promjena koju je Nike spremio za ovaj klub.

Igrači PSG-a pozirali su jučer u novim dresovima i nisu krili oduševljenje onim što im je Nike spremio za narednu sezonu.

Međutim, ono što je posebno oduševilo navijače PSG-a jeste da je u novom dresu pozirao i Kylian Mbappe, a mnogi su to shvatili kao znak da će on ostati u klubu i naredne sezone.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Mbappe se povezuje s odlaskom u Real Madrid ovog ljeta, ali čini se da će Parižani učiniti sve kako bi on ostao. Ponudili su mu novi ugovor jer trenutni ističe narednog ljeta i ne žele dopustiti da on ode kao slobodan fudbaler.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi