PSG nudi Auriera i novac za veznjaka Intera
Foto: EPA

Joao Mario na meti francuskog velikana

PSG nudi Auriera i novac za veznjaka Intera

Nakon što je Joao Mario naišao na kritike trenera Intera Luciana Spallettija, pojavile su se informacije da PSG sprema ponudu za ovog portugalskog veznjaka.

"Joao Mario posjeduje kvalitet, i ako shvati koje stvari radi pogrešno i šta treba promijeniti kako bi poboljšao svoju igru, onda može postati vrhunski igrač", izjavio je Spalletti pred današnju pobjedu Intera nad Chelseajem rezultatom 1:0.

Iako je Inter prošle godine doveo Joaoa Maria iz Sportinga za 40 miliona eura, čini se da on nije u prvom planu kod Luciana Spallettija, pogotovo ako se uzme u obzir da bi u Inter uskoro trebao stići veznjak Fiorentine Matias Vecino.

Međutim, Sky Sport prenosi da je PSG sve više zainteresovan za Portugalce, te da je spreman Interu ponuditi Sergea Auriera i 30 miliona eura u zamjenu za 24-godišnjeg Joaoa Maria.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Inače, Serge Aurier se povezuje i s mogućim prelaskom u Juventus, a ovaj desni bek je prošle sezone odigrao 32 utakmice u svim takmičenjima za PSG i uspio upisati pet asistencija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije