PSG ponovo krenuo po Donnarummu

Ne odustaju od golmana Milana

PSG ponovo krenuo po Donnarummu

E. Škorić

PSG ponovo želi perspektivnog golmana Gianluigija Donnarummu.

Donnarumma je nedavno donio odluku da ostaje u Milanu iako bi u PSG-u mogao da zaradi pravo bogatstvo, ali Parižani ne odustaju od reprezentativca Italije.

Milanov najvrjedniji igrač i ujedno produkt akademije Rossonera ima cijenu od oko 60 miliona eura i PSG je spreman to da plati.

Doduše, PSG je ranije pokušavao da dovede Donnarummu tako što je Milanu uz novac nudio i Alphonsea Areolu, ali na San Siru su željeli isključivo novac.

Trener PSG-a Tuchel danas je popodne održao konferenciju za novinare na kojoj je potvrdio da se Neymar ne nalazi u sastavu protiv Nimesa, a upitan je i o situaciji s golmanima.

"Na Areoli je da dokaže da je sada dostojan borbe za broj 1, da pokaže kako se može poboljšati i preuzeti odgovornost, ali očito će klub poput PSG-a uvijek biti budan na tržištu transfera".

Tuchela su u francuskim i talijanskim medijima posebno pitali o glasinama o Donnarummi.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Ne govorim o igračima iz drugih klubova", diplomatski je odgovorio.

Kako stvari stoje, PSG kreće u završni napad, ali Milan neće lako pristati na prodaju svog prvog golmana koji je planiran i za narednu sezonu u kojoj će italijanski slavni klub pokušati da se konačno domogne jednog od prva četiri mjesta i plasmana u Ligu prvaka.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

zhenidrag
tribaju ga dovest pod hitno
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi