Saigrač otvorio dušu: Boli me stomak kad vidim da je Mbappe u Madridu

Verratti o Mbappeu

Saigrač otvorio dušu: Boli me stomak kad vidim da je Mbappe u Madridu

E. Ganibegović

Kyliana Mbappea želi nekoliko vrhunskih evropskih klubova, ali će najvjerovatnije ovog ljeta potpisati ugovor s Real Madridom, bez obzira na to što njegov PSG čini sve da ga zadrži. 

Njegov saigrač Marco Verratti upitan je kako će mogući rastanak s Kylianom Mbappeom utjecati na novog prvaka Francuske. Talijan je priznao da želi da francuski napadač nastavi saradnju s pariškom momčadi, ali razumije zašto Mbappe do sada nije pričao o svojoj budućnosti.

"Kakva god bila njegova odluka, to će utjecati na momčad. Mbappe je trenutno jedan od najvažnijih igrača na planeti. Svi želimo da ostane ovdje. U nogometu, kada imaš nešto na umu, kada moraš donijeti odluku, ne pričaš previše o tome", rekao je Marco Verratti za Le Parisien.

Talijanski veznjak rekao je kako se raduje i odluci Kyliana Mbappea te priznao da je emotivan svaki put kada u medijima vidi da je francuski napadač otputovao u Madrid.

"To se događa. Čekam je kao i svi ostali. Kad se odmaram i vidim obavijest da je Mbappe otišao u Madrid, boli me stomak", dodao je Verratti.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Međutim, Marco Verratti je objasnio da nije savjetovao Kyliana Mbappea o njegovoj budućnosti, a razlog je jednostavan, jer to ne bi bilo objektivno:

"On zna šta ja mislim. Ne bih bio dobar savjetnik jer ne bih bio objektivan. Ne bih razmišljao za njegovo dobro, već za dobro svih u PSG-u."

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

denimen9
Što prije dodje, prije će LP osvojiti
8 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi