PSG poslao ludu ponudu za Alexa Sandra
Foto: EPA

Nude 65 miliona eura

PSG poslao ludu ponudu za Alexa Sandra

Midhat Šljivak

Francuski PSG poslao je večeras ogromnu ponudu za lijevog beka Juventusa Alexa Sandra.

Odlični Brazilac iza sebe ima odličnu sezonu u timu iz Torina, pa ga oni najbogatiji timovi Evrope konstantno pokušavaju novcem privoliti da dođe u njihove redove.

Prethodnih dana Alex se povezivao s Chelseajem. Navodno su Plavci spremni ponuditi 60 miliona eura, ali se u utrku odlučio uključiti i PSG.

Francuski viceprvak čini sve kako bi se ponovo domogao naslova prvaka. Najavili su pojačanja ovog ljeta, a kao idealnog igrača vide Alexa Sandra.

Ponuda je također velika. PSG je ponudio 65 miliona eura, što je gotovo 40 miliona više nego što ga je Stara dama platila Portu u ljeto 2015. godine.

Ako se Bianconeri odluče prodati sjajnog beka, zarada će biti ogromna, a do dogovora bi lako moglo doći, jer Juventus želi dvojicu fudbalera PSG-a, Blaisea Matuidija i Sergea Auriera.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Tim iz Pariza je već u pregovorima sa prvakom Italije i sigurno je da bi do realizacije posla lako moglo doći.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi