PSG remizirao protiv Nice, Cavani u 92. minuti promašio penal za pobjedu

Parižani nastavili sa serijom slabih rezultata

PSG remizirao protiv Nice, Cavani u 92. minuti promašio penal za pobjedu

S. Pašalić

PSG je u 35.kolu francuskog prvenstva ugostio na svom terenu ekipu Nice i odigrao 1:1.

Domaći su u ovu utakmicu ušli sa nekoliko promjena u ekipi, te su pored ostalih bili i bez Kyliana Mbappea koji je zbog crvenog kartona propustio ovu utakmicu.

Edinson Cavani je tako zaigrao od prve minute, ali je na kraju bio tragičar svoje ekipe.

Prvo poluvrijeme je završilo rezultatom 0:0, a gosti su već u prvoj minuti nastavka stigli do vodstva kada je Ganago zakuca loptu u mrežu PSG-a.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

U 60. minuti Parižani su izjednačili nakon što je Neymar sa bijele tačke postigao gol. Činilo se da će se ovim rezultatom utakmica i završiti, a onda je PSG u 92. minuti dobio i drugi penal.

Loptu je uzeo Cavani, ali je golman Nice odbranio njegov šut i ostalo je 1:1. PSG je i dalje ubjedljivo na prvom mjestu sa 85 bodova, 17 više od Lillea koji je na drugom mjestu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi