PSG spremio ponudu za Milinković-Savića koju Lazio neće moći odbiti

Parižan ponovo pokazali interes

PSG spremio ponudu za Milinković-Savića koju Lazio neće moći odbiti

Endin Čaušević

Fudbaleri Lazija ove sezone su najprijatnije iznenađenje u Seriji A i trenutno čuvaju lidersku poziciju na Apeninima.

I ove sezone jedan od najboljih igrača rimskog kluba je srbijanski veznjak Sergej Milinković-Savić koji je pružio nekoliko odličnih partija u dosadašnjem dijelu sezone.

Milinković-Savić je odigrao 31 utakmicu u svim takmičenjima za Lazio ove sezone, te je uspio zabiti pet golova i upisati sedam asistencija. On je nedavno s ovim klubom potpisao novi ugovor do ljeta 2024. godine, ali mnogi vjeruju da bi ga Lazio mogao prodati na ljeto.

Jasno je da na Olimpicu očekuju da će zaraditi ogroman novac kada odluče prodati Milinković-Savića, ali još uvijek tvrde da za to nije došao pravi trenutak.

Potražite više informacija na temu Serie A:

No, mediji na Apeninima pišu danas da je PSG ponovo pokazao veliki interes za ovog veznjaka. La Gazzetta dello Sport piše da je francuski klub spremio ponudu koju Lazio jednostavno neće moći odbiti.

PSG je pokušao dovesti Milinković-Savića prije dvije godine, ali Lazio je tada za njega tražio 100 miliona eura što je bilo više od očekivanog. No, čini se da su u PSG-u shvatili da Milinković-Savić vrijedi svaki uloženi euro i na ljeto će po njega krenuti svim sredstvima.

Top Komentari

user1164
Tresla se gora,rodio se mis,kao i uvijek. Ako ovaj 100 miliona vrijedi onda i Pjanic vrijedi 200,nigdje veze..
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi