PSG teško do pobjede protiv Bresta, majstorija Di Marije, Icardi nastavio fenomenalnu seriju
Icardi je u posljednjih osam utakmica postigao devet golova

Malo je nedostajalo da vidimo novi kiks Parižana

PSG teško do pobjede protiv Bresta, majstorija Di Marije, Icardi nastavio fenomenalnu seriju

S. Pašalić
Teme:

PSG je u 13. kolu Ligue 1 stigao na gostovanje kod Bresta i slavio sa 2:1.

Parižani su u prošlom kolu doživjeli neočekivan poraz u gostima kod Dijona pa su u ovom kolu željeli da se vrate na pobjedničke staze.

Gosti su zato krenuli od početka po pobjedu i bili su bolji tim, a u 39. minuti su stigli i do vodstva kada je Draxler asistirao za Di Mariju koji je sam izašao pred golmana Bresta i sjajnim potezom ga prebacio za 1:0.

U nastavku je PSG nastavio sa napadima i imao je nekoliko prilika da poveća svoje vodstvo, ali su igrači ovog tima bili dosta neprecizni.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Kazna je stigla u 72. minuti kada je Grandsir izjednačio na 1:1. Ipak, gosti su stigli do pobjede golom u 85. minuti koji je postigao Mauro Icardi, a bio je ovo deveti gol Icardija u posljednjih osam utakmica.

PSG je i dalje vodeći tim lige sa 30 bodova, a prati ga Angers sa 20 bodova i utakmicom manje.

Top Komentari

Pala
Francuska liga najslabija od 5 liga petice, i prije pocetka sezone zna se ko ce osvojit prvenstvo. Kad neko pobijedi psg on napravi sok u francuskoj tako da i ova statistika Ikardija ne cudi. Ikardi je odlican golgeter al ona k*rva ga upropasti kao svog bivseg muza. Njoj kad ne ide rasiri noge i krene je zato i ima 5 djece do 28 godine sad ima 32 i cudi me da nije trudna ...
2 1
Kiss
ubi ovaj Icardi mada,iskreno sam sumnjao u njegove kvalitete,svaka čast
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi