PSG traži Pogbu, Mourinhov odgovor ih ostavio bez teksta
Foto: EPA

Ponuda za razmjenu

PSG traži Pogbu, Mourinhov odgovor ih ostavio bez teksta

M. Šljivak

Paul Pogba nalazi se na radaru francuskog PSG-a.

Parižani spremaju velike promjene u timu tokom ovog ljeta i Pogba je na vrhu liste potencijalnih pojačanja.

Da Francuza traže drugi timovi dao je naslutiti i Jose Mourinho.

"Ako je istina da njegov agent pregovara sa drugim klubovima, onda mu je cijena nakon dva gola Cityju mnogo veća", istakao je Mourinho.

Navodno je Pogbin menadžer Mino Raiola već počeo pregovore sa PSG-om. Ipak, Mourinho se dosta toga pita, a kako je francuski tim zainteresovan i za Anthonyja Martiala, odlučio im je pomoći.

On za usluge Paula Pogba i Anthonyja Martiala traži najskupljeg fudbalera svijeta Neymara, a spreman je dodati i 50 miliona funti kako bi se transfer dovršio.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Naravno, ova ponuda djeluje poprilično nerealno, ali od Posebnog se svašta može očekivati i sigurno da je rukovodstvo pariškog kluba Mourinhov odgovor ostavio bez teksta.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi