'Number 1' - derao se Pogba nakon meča pokazujući prema De Gei

Francuz odao priznanje Špancu

'Number 1' - derao se Pogba nakon meča pokazujući prema De Gei

Francuski vezni fudbaler Paul Pogba bio je ključni igrač u jučerašnjem preokretu Manchester Uniteda u gostima proitv Cityja jer je postigao dva gola za izjednačenje rezultata. Ipak, on je nakon meča posebno priznanje odao golmanu Davidu De Gei. 

De Gea je odbranio nekoliko zicera pred sami kraj meča domaćim fudbalerima i na taj način je sačuvao rezultat 3:2 na semaforu i osigurao tri boda svom timu.

Nakon utakmice Pogba je očito bio oduševljen partijom svog golmana, pa mu je poručio da je on broj 1. "Number 1", derao se Pogba pokazujući na Španca.

U video zapisu možete pogledati kako je to izgledalo:

Potražite više informacija na temu Premier league:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi