Tuchelovi dani u PSG odbrojani: Poznato i ko će ga naslijediti
FOTO - EPA

Tuchelovi dani u PSG odbrojani: Poznato i ko će ga naslijediti

A. Beganović

U okviru 1. kola Lige prvaka PSG je na svom terenu izgubio od Manchester Uniteda (1:2), a ovaj poraz mogao bi posla koštati njemačkog stručnjaka Tomasa Tuchela.

Poraz od Uniteda žestoko je uzdrmao francusku ekipu, a Tuchel se našao i na meti uticajnih medija pa se njegov ostanak čini kao nemoguća misija.

"Užasno igraju. Sramota je na šta su ličili u prvom poluvremenu. Po ulasku Rafinhe stvari su se nešto promijenile, no poraz je zaslužen. Pogledajte kako izgleda ekipa, Tuchel je pogubio konce. Neymar jeste najbolji igrač, ali ne ovakav. Ovaj tim nema trenera", rekao je poznati francuski fudbalski analitičar Pierre Menez.

No, nije to jedini problem za Tuchela. Naime, poznato je da ga sportski direktor Leonardo "ne miriše", a navodno je Brazilac već krenuo da ubjeđuje bogate vlasnike da smijene njemačkog stručnjaka.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

A, situaciju posmatra Massimiliano Allegri, kojeg zapravo Leonardo želi vidjeti na klupi PSG. Čini se da su Tuchelovi dani nu PSG-u odbrojani.

Top Komentari

Eno30
To se moglo i ocekivat
2 3
jony1919
Baš će se usrećiti sa Allegrijem...nema dalje
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi