Psst, nešto se sprema: Šta se krije iza Pogbine misteriozne objave?

Očito je spreman za veliki korak

Psst, nešto se sprema: Šta se krije iza Pogbine misteriozne objave?

Edmir Škorić

Francuski reprezentativac Paul Pogba povezuje se s Real Madridom, a odnos s Manchester Unitedom odavno je narušen.

Pogba je jedan od ključnih igrača Uniteda, ali očigledno je da nije zadovoljan na Old Traffordu i da želi da krene put Madrida gdje ga raširenih ruku čeka Zinedine Zidane sa ostatkom ekipe.

Da nešto ne štima na relaciji Pogba - Manchester nije teško zaključiti, još je veznjak odbio danas putovati u Cardiff na prijateljski meč s Milanom, a već narednog vikenda počinje Premier liga.

Solskjaer je sam bio iznenađen što se Pogba nije pojavio na aerodromu, ali je brzo pokušao objasniti da francuski igrač jednostavno nije spreman za utakmicu.

"Na treningu je imao nekih problema i jednostavno nije spreman za igru danas", izjavio je Solskjaer.

U međuvremenu, na Snapchatu je Pogba ostavio misterioznu poruku uz fotografiju sa napadačem Real Madrida Karimom Benzemom.

Postavio je smajlić kojim želi da poruči "psst", a tu je i brojčanik... Vrijeme curi, koga Pogba utišava? Je li se to nešto veliko sprema?

Potražite više informacija na temu Premier league:

U međuvremenu su engleski mediji objavili da Pogba nije povrijeđen i da to nije razlog što danas ne igra, te da je na posljednjem treningu Solskjaeru objasnio da želi da ide, no u Manchesteru još uvijek koče njegov odlazak u Real.


Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Forza_Juve_1897
Može ali za 180 Hahahaha
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti