Publika na Anfieldu je uživala, Kloppova mašina nikad spremnija

Liverpool bolji od Torina

Publika na Anfieldu je uživala, Kloppova mašina nikad spremnija

E. Škorić

Liverpool je pripremni dio završio večeras pobjedom nad Torinom (3:1).

Svoj debi na Anfieldu u crvenom dresu imali su Alisson Becker, Fabinho, Naby Keita i Xherdan Shaqiri. Iako su već neko vrijeme članovi Liverpoola, tek večeras su se predstavili vjernim navijačima ovog kultnog kluba.

Pogocima Roberta Firmina, Georginha Wijnalduma i Daniela Sturridgea Redsi su došli do pobjede i najavili sjajnu sezonu u kojoj startaju idućeg vilkenda duelom s West Hamom.

Andrea Belotti je bio strijelac jednog gola za Torino, dok je Fabinho promašio penal za domaće početkom meča.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Prijateljsku utakmicu odigrali su i Borussija Dortmund i Napoli, a slavio je italijanski tim rezultatom 3:1. Pogotke su dali Milik, Maksimović i Callejon, odnosno Philipp za BVB.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi