Publika u Zenici zadovoljna, Ozer poručio: Moramo biti bolje organizovani!

Zadovoljan je bio trener Čelika nakon pobjede nad Olimpikom (2:0)

Publika u Zenici zadovoljna, Ozer poručio: Moramo biti bolje organizovani!

S. Mlaćo

Čelik je danas pred oko 3.000 hiljade navijača u generalci nadigrao sarajevski Olimpik. Bilo je 2:0, a moglo je biti i više, pa je publika zadovoljna napustila zeničku ljepoticu.

Čelik će definitivno imati šta da pokaže u novoj sezoni Premijer lige, a nakon meča govorio je šef stručnog štaba Zeničana Hasan Ozer.

"Mislim da je bila lijepa utakmica i da su svi uživali. Prvo poluvrijeme smo igrali visokim tempom i imali smo dobre napade do prvog pogotka. Malo je tempo pao poslije prvog gola, to se dalo primijetiti. Drugi gol smo postigli iz penala, dok je drugo poluvrijeme lopta bila kod nas i mogli smo postići još golova. Htjeli smo vidjeti i mlađe igrače, te naravno da ih pokažemo navijačima", kaže Ozer, te dodaje.

"Moje mišljenje je da trebamo još raditi".

Prokomentarisao je i ambicije Čelika u novoj sezoni.

"Mi smo klub koji postoji dugo godina i želimo da probudimo ovaj grad. Imamo tema koje moramo sami pokrenuti, imamo i neke probleme koji se tiču nas. Moramo biti bolje organizovani kao klub, jer u ovom gradu imamo dosta potencijala".

Čelik će sezonu otvoriti duelom sa Širokim Brijegom.

"Trenutno razmišljamo samo o Širokom Brijegu. Oni imaju 18-tog revanš u Kazahstanu i to je naša prilika. Želimo da sezonu započnemo uspješno".

Fenan Salčinović danas nije dobio šansu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Fenan se nama javio nakon priprema u Turskoj i rekao da ima zdravstvenih problema. Zbog bolesti nije sa nama. Fenan je iskusan igrač i mi od njega želimo da dobijemo što više možemo. Naravno, očekujemo da se što prije vrati".

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Disha
Gasi tu ciganiju
15 0
CANTONA
De nauci taj Engleski jebo te bog usrani u picku !
0 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi