Puel: Cijela priča oko Mahreza je iza nas

Menadžer Leicestera

Puel: Cijela priča oko Mahreza je iza nas

Menadžer Leicestera Claude Puel sretan je zbog povratka Riyada Mahreza u tim.

Proteklih sedmica Mahrez je bio na pragu transfera u Manchester City, činilo se da je posao završen, međutim cijeli posao je na kraju propao jer su iz Leicestera tražili više nego što su Građani nudili.

Nakon cijele priče Mahrez je odbijao da se pojavi na treninzima Leicestera, ali na kraju je popustio i jučer je nastupio od prve minute u meču FA Kupa protiv Sheffielda.

"Cijela priča je iza nas. Riyad se vratio i igra na visokom nivou. Najvažnije je da smo pobijedili i da smo imali priliku da vidimo Jamieja i Riyada kako igraju zajedno. Mahrez je bio malo frustriran na kraju utakmice jer je želio da postigne gol", izjavio je menadžer Leicestera Claude Puel.

Navijači Leicestera su Mahreza na mečuprotiv Sheffielda pozdravili ovacijama.

Potražite više informacija na temu Premier league:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi