Sportski direktor Osijeka žestoko napao sudije; Navijači Osijeka "na pik" uzeli komentatora!

Ludnica nakon utakmice

Sportski direktor Osijeka žestoko napao sudije; Navijači Osijeka "na pik" uzeli komentatora!

Esmer Oštraković

Dinamo je sinoć napravio nevjerovatan preokret u okviru 7. kola SuperSport HNL-a i pobijedio je Osijek sa 3:2 na Opus Areni.

Domaća ekipa imala je prednost od 2:0 sve do 71. minute kada je Emreli započeo nevjerovatan preokret Dinama.

Petković je u 87. minuti poravnao na 2:2 sa bijele tačke, ali činilo se tada da nema više vremena za Dinamo da dođe do preokreta.

Ipak, novi penal za Dinamo dosuđen je u 99. minuti, a zanimljivo ponovo se sve desilo nakon poziva iz VAR sobe.

Nakon utakmice je na sudije poludio sportski direktor Osijeka Ivica Kulašević.

Oglasi

"Žao mi je što vam se obraćam u ovakvom tonu. Prozvao sam, ne tako davno, imenom i prezimenom Pajača jer nas je pokrao u Rijeci, sram ga može biti. On je dobio šest mjeseci kazne, a Osijek od toga nije imao ništa. Ponovo prozivam imenom, Bebeka i Zebeca, to je ubitačna kombinacija za fudbal. Sram da ih bude", rekao je Kulašević, te je nastavio:

"Svi mi koji smo igrali fudbal i nekad šutnuli loptu znamo da nema govora o penalima. Prvi je bio van 16 metara, na nijednoj kameri koju sam ja vidio ne može se reći je li bilo u kaznenom prostoru.

Drugi penal nema govora, lopta je već otišla. Kontakt presmješan. Došli su odraditi posao i odradili su. Imamo par dana do kraja prijelaznog roka, planirali smo uložiti milion ili dva eura, ali da li to ima smisla uopšte", rekao je Kulašević.

Nije tu kraj dešavanja, jer je nakon utakice žestoke uvrede dobio komentator Max Sporta, Mateo Pukšar.

"Blažićko junior, jesi li svr**o?", pitao ga je jedan njegov pratitelj na Instramu.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

"Je**em ti mater klošaru, iz**kaj na Dinamo."

"Samo doći u Split, pi**ice. Kad te ispucamo, majku ti je**m. Purgersko smeće, samo stavi story da si tu negdje."

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi