Puma dovodi Marca Reusa u Milan?

Interesantna špekulacija iz Italije

Puma dovodi Marca Reusa u Milan?

Italijanski mediji plasirali su interesantnu špekulaciju vezanu za Marca Reusa koji bi, ako im je vjerovati, naredne sezone mogao obući crveno-crni dres.

Glavna poveznica Reusa i Milana je zajednički sponzor Puma, s kojim je Milan prije nekoliko dana potpisao višegodišnji ugovor.

Sponzorstvo Milana i Pume će zvanično stupiti na snagu 1. jula 2018. godine, a zahvaljujući ovoj saradnji bi na San Siro mogao doći i njemački reprezentativac koji je zaštitno lice ove sportske kompanije.

Navodno će Puma pokušati 'približiti' Milanu neke od svojih najvećih zvijezda, a možda to upravo bude Marco Reus kojem ugovor sa Borussijom Dortmund ističe 2019. godine.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Najpoznatiji fudbaleri koji imaju sponzorske ugovore sa Pumom su Antoine Griezmann, Olivier Giroud, Sergio Agüero, Cesc Fabregas, Mario Balotelli, Hector Bellerin, Marco Reus, Julian Weigl, Gianluigi Buffon i Yaya Toure.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi