Putin na udaru kritika: Nije ispao džentlmen prema Kolindi!

Šta se desilo kada je pala kiša?

Putin na udaru kritika: Nije ispao džentlmen prema Kolindi!

Svjetsko prvenstvo u fudbalu je danas završeno. Francuska je prvak svijeta, Hrvatska druga, a Belgija treća.

Kao i svake četiri godine, odmah poslije finalnog meča slijedi ceremonija dodjele medalja, a baš u tom trenutku je pala i kiša.

Odnosno nije pala kiša, već je uslijedio pravi prolom oblaka, a u tom trenutku se našao samo jedan kišobran među ljudima koji rade na obezbjeđenju visokih zvaničnika.

Isti je na kraju završio iznad glave predsjednika Rusije Vladimira Putina koji je na taj način dozvolio da dama koja se nalazila pored njega, Kolinda Grabar-Kitarović, pokisne.

Naravnjo, to je odmah naišlo na kritike ljudi koji su to primjetili, pa će Putin sigurno i u narednim danima dobijati pitanja zašto je to dopustio.

Treba dodati i to da su kasnije Infantino i kompanija također dobili kišobrane, ali bilo je prilično kasno jer su već uveliko pokisli.  

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Top Komentari

Jaa
Kratko i jasno. Zna se ko je gazda u kuci.
14 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi